ΛΑΓΑΝΑ

Καταχωρήθηκε στις 21/02/12 από το χρήστη

14 Ψήφοι Ψήφισε

Η λαγάνα, οπως ειναι γνωστο, είναι είδος ψωμιού , σχήματος επίπεδου και ελλειψοειδούς που παρασκευάζεται χωρίς προζύμη και τρώγεται την Καθαρά Δευτέρα .Την Καθαρά Δευτέρα σταματά η κατανάλωση κάθε αρτύσιμου φαγητού και ξεκινά η Σαρακοστη, μια νηστεία που διάρκειας 40 ημερών, όσες δηλαδή και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο. Η λαγάνα που συνηθίζουμε να καταναλώνουμε τη μέρα αυτή, παραπέμπει στα «άζυμα» της Παλαιάς Διαθήκης. Μην διστασετε να δοκιμασετε να φτιαξετε την λαγανα μονοι σας! Ειναι ευκολο και διασκεδαστικο, ασε που το αποτελεσμα θα σας εκπληξει! Καλη Σαρακοστη!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!