Μεθυσμένα πολύσπορα κριτσίνια με ντιπ γιαουρτιού

Καταχωρήθηκε στις 01/04/13

5 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Για τα κριτσίνια 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 φλ. σπορέλαιο 1 κ.γ. αλάτι ( κοφτό) Μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο σηκώσει Για την επικάλυψη 1 φλ. ανάμεικτους σπόρους...

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!