65
Υλικά
- αλεύρι 450 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 80 γρ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μαγιά ξερή 1.5 φακ
- ρίγανη 1 κγ
- παπαρουνόσπορος 1 κγ
- ντοματίνια 25 τμχ
- μπλε τυρί 120 γρ
- τυρί φέτα 80 γρ
- ρίγανη 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κφτ κγ
Έτσι μου "βγήκε" λοιπόν η ακόλουθη φοκάτσα (ή φοκάτσια για άλλους) καθώς δεν ήθελα αλλαντικά και σάλτσες για το βραδινό...
Ζυμαράκι, φρέσκα τοματίνια-βελανίδια, ρίγανη, παραρουνόσπορος (είχε προηγηθεί βέβαια επίσκεψη για προμήθειες στο μπαχαριτζίδικο της περιοχής μας και έτσι υπήρχε διαθέσιμος όταν τον θέλησα) λαδάκι, τυράκια...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com