by admin

Μπαστουνάκια Ψωμιού με Ελιές – Bread Sticks with Olives

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λένε ότι με το φρέσκο ελαιόλαδο πρέπει πρώτα να φτιάξεις τηγανίτες ή λουκουμάδες με μπόλικο μέλι και κανέλα και να τους κεράσεις για το καλό. Επίσης για να δοκιμάσεις την ποιότητά του και να βεβαιωθείς για την εξαιρετική του γεύση, πρέπει να τηγανίσεις κι ένα αυγό...Κι εμείς έτσι το πρωτοδοκιμάσαμε, βυθίζοντας αυτά τα πανεύκολα, αφράτα μπαστουνάκια ψωμιού μέσα στο χρυσαφένιο φρέσκο ελαιόλαδο. Απολαύσαμε χρώμα, άρωμα και εξαιρετική γεύση...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ελιοψωμάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com