63
Λένε ότι με το φρέσκο ελαιόλαδο πρέπει πρώτα να φτιάξεις τηγανίτες ή λουκουμάδες με μπόλικο μέλι και κανέλα και να τους κεράσεις για το καλό. Επίσης για να δοκιμάσεις την ποιότητά του και να βεβαιωθείς για την εξαιρετική του γεύση, πρέπει να τηγανίσεις κι ένα αυγό...Κι εμείς έτσι το πρωτοδοκιμάσαμε, βυθίζοντας αυτά τα πανεύκολα, αφράτα μπαστουνάκια ψωμιού μέσα στο χρυσαφένιο φρέσκο ελαιόλαδο. Απολαύσαμε χρώμα, άρωμα και εξαιρετική γεύση...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com