Μπαστουνάκια Ψωμιού με Ελιές – Bread Sticks with Olives

Καταχωρήθηκε στις 19/12/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Λένε ότι με το φρέσκο ελαιόλαδο πρέπει πρώτα να φτιάξεις τηγανίτες ή λουκουμάδες με μπόλικο μέλι και κανέλα και να τους κεράσεις για το καλό. Επίσης για να δοκιμάσεις την ποιότητά του και να βεβαιωθείς για την εξαιρετική του γεύση, πρέπει να τηγανίσεις κι ένα αυγό...Κι εμείς έτσι το πρωτοδοκιμάσαμε, βυθίζοντας αυτά τα πανεύκολα, αφράτα μπαστουνάκια ψωμιού μέσα στο χρυσαφένιο φρέσκο ελαιόλαδο. Απολαύσαμε χρώμα, άρωμα και εξαιρετική γεύση...

Διάβασε τη συνταγή στο http://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!