136
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- μαργαρίνη 50 γρ
- αλάτι 20 γρ
- ζάχαρη 15 γρ
- μαγιά νωπή 45 γρ
- γάλα 50 γρ
- ντοματοπελτές 100 γρ
- βασιλικός 20 γρ
- φέτα 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Τάσο Μπίκο ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 1 κ. αλεύρι σκληρό 50 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft 20 γρ. αλάτι 15 γρ. ζάχαρη 45 γρ. μαγιά νωπή...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr