120
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 330 γρ
- αλεύρι κίτρινο 300 γρ
- αλεύρι για τσουρέκια 300 γρ
- μαγιά 2 φακ
- αλάτι 3 κφτ κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Θα σας αποκαλύψω τον τρόπο για τέλειο ψωμί χωρίς ζύμωμα. Η διαδικασία χρειάζεται 145 λεπτά για να ολοκληρωθεί (~3 ώρες) οπότε ξεκινήστε πρωί για να έχετε έτοιμο ψωμί το μεσημέρι. Μετά από μήνες που φτιάχνω ψωμί κατέληξα στα παρακάτω αλεύρια Τι χρειαζόμαστε: 330 γρ αλεύρι σκληρό 300 γρ αλεύρι για ζυμωτό ψωμί 300 γρ αλεύρι για τσουρέκι 600 γρ χλιαρό νερό 2 φακελάκια μαγιά 3 κοφτά κουταλάκια αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr