by admin

Ψωμί στη γάστρα

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή τη συνταγή του ψωμιού την βρήκα στους Τάιμς της Νέας Υόρκης πριν από κάποια χρόνια. Δοκιμάστηκε με διάφορους τύπους αλεύρι για να καταλήξουμε σε αυτή την εκδοχή μιας και αρέσει σε όλους μας.Είναι το ποιο εύκολο ψωμί που έχω φτιάξει στη ζωή μου (όχι ότι έχω φτιάξει πολλά, αλλά λέμε τώρα).Ένα μειονέκτημα έχει. Για να φας σήμερα ψωμί θα πρέπει να το έχεις ξεκινήσει από χθες. Αν το αποφασίσεις σήμερα, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι αύριο για να το απολαύσεις (θα δείτε παρακάτω γιατί).Για ένα καρβελάκι χρειαζόμαστε:2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης1 ½ φλιτζ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com