74
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μαγιά νωπή γρ
- μαγιά ξερή γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- θυμάρι 1 κγ
- ελιές 3 κσ
- παπαρουνόσπορος 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Μαγιά νωπή ή ξερή 1 κύβος ή 1 φακελάκι Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 πρέζα Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Ελιές ροδέλες 3 κουταλιές της σούπας Νερό χλιαρό 2 1/2 φλιτζάνια περίπου Παπαρουνόσπορος 1 κουτάλι της σούπας Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο για το άλειμμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr