by admin

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ελαφρια, τραγανα, υπεροχα να τα απολαυσετε ολες τις ωρες της ημερας και σιγουρα δεν θα μπορεσετε να αρκεστειτε μονο σε ενα! Τα ιταλικα κριτσινια, σιγουρα τα εχετε συναντησει σε ιταλικα εστιατορια και στην χωρα μας, συσκευασμενα μεσα σε περιεργες μακρουλες χαρτινες συσκευασιες. Αποτελουν ακομη ενα απο τα πιο δημοφιλη παρασκευασματα της ιταλικης κουζινας, και ειναι γνωστα διεθνως. Λεπτα, μακρυα και τραγανα, ολοι τα μασουλανε αμηχανα, περιμενοντας να ερθει η παραγγελια! Παρασκευαζονται ουσιαστικα απο ζυμη ψωμιου, περιεχουν ελαχιστη ζαχαρη (σε αντιθεση με τα ελληνικα, που περιεχουν αρκετη) και ελαχιστα λιπαρα. Υπαρχει ειδικη τεχνικη που ακολουθειται για να παρουν το σχημα τους, ονομαζεται stiratura (τραβηγμα, τεντωμα) και θα την περιγραψουμε αναλυτικα στη συνεχεια....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: κριτσίνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com