ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ // TORTANO, CIAMBELLA SALATA RUSTICA

Καταχωρήθηκε στις 28/04/21

2 Ψήφοι Ψήφισε

 ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι οποίες καταναλώνονται συνήθως το Μεγάλο Σάββατο ή την Δευτέρα του Πάσχα, στα παραδοσιακά πικ νικ στην εξοχή. Το καζατιέλο το είχαμε δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια σήμερα ήρθε η σειρά να φτιάξουμε το τόρτανο. Οι δύο συνταγές έχουν πολλά κοινά, η βασική διαφορά τους έγκειται στην τοποθέτηση των αυγών : στο καταζιέλο τα αυγά τοποθετούνται ωμά επάνω στην κουλούρα και στερεώνονται με κορδόνια ζύμης, ενώ στο τόρτανο μπαίνουν μέσα στ

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!