Γάλα αμυγδάλου

Καταχωρήθηκε στις 21/03/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Γάλα αμυγδάλου. Δηλαδή, νερό με αμύγδαλα, ή αλλιώς, αμύγδαλα με νερό που το αρωματίζουν, το βάφουν, το κάνουν ελαφρύ, αφρώδες, λευκό, ας πούμε γάλα! Το γάλα αμυγδάλου είναι εξαιρετικής θρεπτικής αξίας, γεμάτο βιταμίνη Ε για λαμπερό δέρμα και μαλλιά, με λίγες θερμίδες και εκλεπτυσμένη γεύση. Το σπιτικό γάλα αμυγδάλου φυλάσσεται στο ψυγείο για 3-5 μέρες.

Διάβασε τη συνταγή στο https://sforsummer.wordpress.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!