Σπιτικό γάλα κεφίρ με βότανα

Καταχωρήθηκε στις 20/08/15 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το γάλα κεφίρ είναι πλούσιο σε βιταμίνες και προβιοτικά μια δυνατή ασπίδα προστασίας του οργανισμού μας.Το γάλα που παίρνουμε όταν στραγγίζουμε τους κόκκους κεφίρ συνήθως το πίνουμε σκέτο ή προσθέτουμε φρούτα, λίγο μέλι και κανέλα για να το γλυκάνουμε. Όμως μπορούμε να το αρωματίσουμε και να του δώσουμε επιπλέον θεραπευτικές ιδιότητες προσθέτοντας βότανα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.enter2life.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!