83
Υλικά
- portobello 4 τμχ
- ρύζι για ριζότο 180 γρ
- ελαιόλαδο 30 ml
- κύβος κότας 0.5 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 80 ml
- βούτυρο 80 γρ
- κάρυ 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- βανίλια 0.5 τμχ
- καστανή ζάχαρη 0.5 κγ
Υλικά Μανιτάρια portobello 4 τεμ κομμένα σε χοντρό καρέ Ρύζι 180 γρ για ριζότο Ελαιόλαδο 30 ml Κύβος κότας 1/2 τεμ Νερό 700 ml καυτό Κρεμμύδι 1 τεμ μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη Λευκό κρασί 80 ml Βούτυρο 80 γρ Πορτοκάλι ξύσμα λίγο (στην μύτη του κουταλιού) Κάρυ 1/2 κουταλάκι γλυκού κοφτό Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι γλυκού κοφτό Βανίλια 1/2 τεμ σε σκόνη Ζάχαρη καστανή 1/2 κουταλάκι γλυκού κοφτό Αλάτι - πιπέρι Παρμεζάνα τριμμένη Καραμελωμένα φουντούκια προαιρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr