Αρωματικό πιλάφι με πορτσίνι

Καταχωρήθηκε στις 13/12/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ρύζι απογειώνεται με την προσθήκη των άγριων μανιταριών. Να κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι μας. Υλικά 1 φακελάκι μανιτάρια πορτσίνι (βασιλομανίταρα), αποξηραμένα (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε καλά παντοπωλεία) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 3 φλιτζ. τσαγιού ρύζι μπασμάτι 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος, σε σκόνη 150 ml λευκό, γλυκό κρασί 6 φλιτζ. τσαγιού ζεστός ζωμός λαχανικών ή νερό 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες αλάτι και πιπέρι......

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!