Basmati με άρωμα πορτοκαλιού

Καταχωρήθηκε στις 29/11/13 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Basmati με άρωμα πορτοκαλιού. Ένα πιάτο που προέρχεται από την ινδική κουζίνα. Ελαφρύ, με διακριτικό άρωμα και γεύση που μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε πιάτο. Το basmati είναι μία πασίγνωστη και πολύ δημοφιλής ποικιλία ρυζιού. Ο μέτριος γλυκαιμικός δείκτης του κυμαίνεται μεταξύ 56 με 69 και το καθιστά κατάλληλο για να κατανάλωση από διαβητικούς συγκριτικά με άλλες ποικιλίες ρυζιού και προϊόντα που βασίζονται στο λευκό αλεύρι. Όταν μαγειρευτούν οι μακριοί κόκκοι του επεκτείνονται περισσότερο και το αποτέλεσμα είναι ένα ανάλαφρο ριζότο που οι κόκκοι δεν κολλάνε μεταξύ τους...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.sintagesannas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!