CHAHAN ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (鶏のチャーハン)

Καταχωρήθηκε στις 06/12/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του chahan από την κινέζικη εκδοχή του είναι αφενός στα υλικά και αφετέρου στη υφή του ρυζιού. Το γιαπωνέζικο chahan είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι σχετικά "συμπαγές" και παραδοσιακά περιέχει κάποιο είδος αλλαντικού.

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!