ΕΛΛΗΝΟ - ΙΤΑΛΙΚΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Καταχωρήθηκε στις 29/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ,140 γρ. ρύζι αρμπόριο 5 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis ¼ κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 1 φινόκιο 80 γρ. Flora με 25% βούτυρο ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!