111
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 20 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ρύζι αρμπόριο 400 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- ζωμός κοτόπουλο 2 λτ
- μανιτάρια πορτσίνι 50 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- γκράνα 100 γρ
Γεμάτο γήινα αρώματα που μένουν στον ουρανίσκο ώρες μετά την απόλαυσή του, με χρώμα που θυμίζει δάσος, πηχτό και κρεμώδες καθώς αργοκυλλά σε κύματα στο πιάτο, το ριζότο με πορτσίνι είναι ένα πραγματικά μεγάλο πιάτο, μέσα στην απλότητα των ελάχιστων, φίνων υλικών του! Υπόσχομαι ότι θα ενθουσιαστείτε απ’ το δικό σας ριζότο με πορτσίνι.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr