Καστανό ρύζι στη χύτρα ταχύτητος

Καταχωρήθηκε στις 12/09/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

  Φωτό: wikipedia Το καστανό (αναποφλοίωτο) ρύζι είναι πολύ θρεπτική τροφή και είναι κατά πολύ ανώτερο (διατροφικά, και γευστικά) από το λευκό (αποφλοιωμένο) ρύζι που χρησιμοποιείται ευρέως, βλ. σύγκριση θρεπτικών συστατικών παρακάτω. Χωρίς χύτρα χρειάζεται 40-45 λεπτά μαγείρεμα και εποπτεία για να μην κολλήσει. Με τη χύτρα χρειαζόμαστε το μισό χρόνο και καθόλου εποπτεία. Το μαγειρεμένο καστανό ρύζι μπορεί να φαγωθεί με ελαιόλαδο και πιπέρι ή με ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να έχετε εύκαιρο (δείτε παρακάτω για ιδέες). Το μαγειρεμένο ρύζι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως συνδετικό υλικό σε μπιφτέκια από φασόλια ή φακές, δείτε ενδεικτικά...

Διάβασε τη συνταγή στο https://veganmamagr.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!