201
Για 4 με 6 άτομα Υλικά: 4 κούπες κρύο λευκό, ψημένο ρύζι, (long grain) 4 κ.σ. σογιέλαιο 3 αυγά κτυπημένα 1 κ.σ. αλάτι πιπέρι 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο Εκτέλεση: 1. ξεχωρίστε το ρύζι, (με βρεμένα χέρια) 2. Ζεστάνετε το λάδι στο γουόκ, σε δυνατή φωτιά. Βάλτε το ρύζι και σοτάρετε το ανακατεύοντας συνέχεια με μια ξύλινη σπάτουλα και συγχρόνως, με το ανακάτεμα να το αναποδογυρίζετε κιόλ
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net