by admin

Κρητικό πιλάφι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εδώ λοιπόν στην Κρήτη το κρέας το βράζουμε. Κι όταν λέμε το βράζουμε, εννοούμε με μπόλικο σκέτο νεράκι κι αλάτι, άντε το πολύ με μια ντοματούλα. Όλων των ειδών τα κρέατα τα βράζουμε. Αίγα (γίδα), ζυγούρι, μοσχάρι, βοδινό, κοτόπουλο, ακόμη και χοιρινό γίνονται βραστά και στο ζωμό τους βάζουμε ρύζι για σούπα ή πιλάφι, μακαρόνια έτοιμα και σπιτίσια, και ξινόχοντρο (κυρίως στο ζουμί του χοιρινού).
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: πιλάφι
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com