125
Υλικά
- portobello 500 γρ
- ρύζι 400 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- βασιλικός 1 κσ
- λάδι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζωμός κοτόπουλο 5 φλ
Για τους λάτρεις του μανιταριού. 500 γρ μανιτάρια πόρτο μπέλο 400 γρ ρύζι 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί 1 κ.σ βασιλικό ψιλοκομμένο λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι 5 φλυτζ. ζωμό κότας
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr