219
Υλικά
- μύδια 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 1.5 φλ
- ρύζι αρμπόριο 1.5 φλ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- άνηθος 0.25 ματσ.
- δυόσμος 2 κσ
- κρόκος Κοζάνης 4 τμχ
Σήμερα μαγειρεύουμε μυδοπίλαφο με κρόκο Κοζάνης, γνωστός και ως Σαφράν. Το σαφράν είναι ένα θαύμα της φύσης, ένα ιδιαίτερο μπαχαρικό που προέρχεται από τη συλλογή των στιγμάτων από πανέμορφα μοβ λουλουδάκια που έχουμε την τύχη να καλλιεργούνται στην πατρίδα μας, στο νομό Κοζάνης.
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.com