Ντοματόρυζο με σχινόπρασο και ξύσμα λεμονιού

Καταχωρήθηκε στις 23/08/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το φαγάκι αυτό η γιαγιά μου το έφτιαχνε το φθινόπωρο και το χειμώνα σαν σούπα. Εγώ το έφερα στα μέτρα μου, σε μια καλοκαιρινή εκδοχή μιας παραδοσιακής συνταγής.

Διάβασε τη συνταγή στο https://fetoula.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!