ΠΑΕΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ (PAELLA DE MARISCO)

Καταχωρήθηκε στις 04/09/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι Βαλενθιάνοι τη θεωρούν ένα από τα στοιχεία που αποτελούν την πολιτιστική τους ταυτότητα! Προφανώς είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της παέγια είτε με κρέας είτε με θαλασσινά είτε ανάμικτη είτε ακόμα και vegetarian, μόνο με λαχανικά. Σήμερα η παραλλαγή που επέλεξα είναι μια παέγια με θαλασσινά. Προφανώς ό,τι θαλασσινό σας αρέσει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε! Εγώ προτίμησα φρέσκα μύδια, γαρίδες και φιλέτο γαλέου. Απαραίτητο στοιχείο για μια παέγια είναι

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!