251
Υλικά
- ρύζι 300 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- βούτυρο 60 γρ
- ζωμός ψαριού 0.5 λτ
- σαφράν 1 φακ
- καβουρόψιχα 1 κονσέρβα
- ντομάτα 300 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- πράσα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
Πιλάφι με καβουρόψιχα, ένα πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο. Το πιλάφι είναι αρωματισμένο με σαφράν και σερβίρεται με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και καβουρόψιχα.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org