Risotto με κάπαρη Τήνου, λεμόνια Άρτας & άλλα καλά

Καταχωρήθηκε στις 28/05/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν μπορούσε να χωρέσει σαν τίτλος, σε “πλήρη ανάπτυξη” θα ήταν: “Risotto με κάπαρη Τήνου, αντζούγιες Βορείου Αιγαίου, ντοματίνια Σαντορίνης, άρωμα λεμονιών Άρτας, αμύγδαλα Πέλλας και χυμό νεροκάρδαμου”

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!