101
Υλικά
- γαρίδες 16 τμχ
- αγκινάρες 6 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- χυμός λεμονιού 50 ml
- ούζο 50 ml
- κρασί 50 ml
- πράσα 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- havarti 150 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ρύζι αρμπόριο 250 γρ
- ηλιέλαιο 100 γρ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- λευκό κρασί 250 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο 50 ml μοσχάτο Λήμνου 1 πράσο 1 πράσινη μικρή πιπεριά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 150 γρ. Arla τυρί Havarti 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού σύκο Kalamata Papadimitriou ½ ματσ. άνηθο Αλάτι - πιπέρι 250 γρ. ρύζι αρμπόριο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr