55
Υλικά
- αγκινάρες 5 τμχ
- κουκουνάρι 0.5 φλ
- ρύζι καρολίνα 1.5 φλ
- μαργαρίνη 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρόκος Κοζάνης -
- αλεύρι 1 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κύβος λαχανικών 2 τμχ
- άνηθος 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- παρμεζάνα 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά Αγκινάρες - 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα - 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρόκος Κοζάνης - 6 νήματα Αλεύρι - 1 κουτάλι της σούπας Λευκό κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr