ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ & ΠΕΣΤΟ ΔΥΟΣΜΟΥ

Καταχωρήθηκε στις 24/05/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 γρ. κασέρι  200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κρεμμύδι ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!