Ριζότο με κολοκυθοανθούς

Καταχωρήθηκε στις 18/06/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ριζότο για σήμερα. Οι κολοκυθοανθοί είναι τις εποχής. Εάν όμως θέλετε μια ευκολότερη λύση για να μην παιδεύεστε με το γέμισμα γατί εδώ που τα λέμε είναι και λίγο μπελαλίδικοι και για να μην σας ανοίξουν κατά το βράσιμο η καλύτερη λύση είναι το ριζότο. Χρησιμοποιούμε τα ίδια υλικά όπως και για το γέμισμα και έτσι δεν χάνουμε τη γεύση. Το μόνο μυστικό για ένα τέλειο  ριζότο είναι το βούτυρο και η παρμεζάνα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://zaaxarikaialati.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!