Ριζότο με μανιτάρια porcini

Καταχωρήθηκε στις 20/09/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Το αποτέλεσμα είναι ιταλικό, αλλά ο τρόπος παρασκευής είναι ελληνικότατος. (μηδέν ανακάτεμα, φτιάχνεται όπως το πανεύκολο πιλάφι, χωρίς να καθόμαστε μπάστακες από πάνω του...)Νοστιμότατο και σκέτο, αλλά και ως γαρνιτούρα σε κρεατικά (αν έχουμε ζωμό από κρέας ή κοτόπουλο καλό είναι να το προσθέσουμε) Υλικά1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα2 (και κάτι) φλιτζάνια νερό1 πρέζα μανιτάρια1,2 σκελίδες σκόρδο (αν είναι μία την κόβουμε στα δύο)λίγο άσπρο κρασίλίγο λάδι (να σκεπάσει τον πάτο της κατσαρόλας)/ή βούτυρο φρέσκοΑλάτι, πιπέριΠαρμεζάνα τριμμένη (όση θέλουμε)...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.greekmasa.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!