by admin

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει ένα γευστικό αποτέλεσμα ξεχωριστό και πρωτότυπο! Παράδειγμα το σημερινό ριζότο. Συνδυάζει την ιταλική τεχνική παρασκευής του ρυζιού με το ανατολίτικο σουτζούκι, ένα αλλαντικό με πολλή έντονη γεύση και ισχυρό χαρακτήρα. Ο συνδυασμός τους, δίνει ένα ριζότο με πλούσια γεύση, που είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσετε! Αν και στην Ιταλία είθισται το ριζότο να σερβίρεται σαν πρώτο πιάτο, εγώ θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μπορεί να σταθεί ως κύριο πιάτο, μαζί με μια σαλάτα. Και ένα ωραίο λευκό κρασί!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο με μανιτάρια, σουτζούκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com