ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

Καταχωρήθηκε στις 17/12/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει ένα γευστικό αποτέλεσμα ξεχωριστό και πρωτότυπο! Παράδειγμα το σημερινό ριζότο. Συνδυάζει την ιταλική τεχνική παρασκευής του ρυζιού με το ανατολίτικο σουτζούκι, ένα αλλαντικό με πολλή έντονη γεύση και ισχυρό χαρακτήρα. Ο συνδυασμός τους, δίνει ένα ριζότο με πλούσια γεύση, που είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσετε! Αν και στην Ιταλία είθισται το ριζότο να σερβίρεται σαν πρώτο πιάτο, εγώ θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μπορεί να σταθεί ως κύριο πιάτο, μαζί με μια σαλάτα. Και ένα ωραίο λευκό κρασί!

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!