91
Υλικά
- ρύζι carnaroli 1 φλ
- ρύζι για ριζότο 1 φλ
- ζωμός λαχανικών 3.5 φλ
- ζωμός βοδινού 3.5 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 3.5 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ραντίτσιο 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 150 ml
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- παρμεζάνα 5 κσ
- γκοργκοντζόλα 100 γρ
- καρύδια 1 χούφτ
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη γκοργκοντζόλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr