157
Υλικά
- ρύζι καρολίνα 300 γρ
- ρύζι γλασέ 300 γρ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κάρυ 1.5 κγ
- ανανάς 250 γρ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- κάσιους 1 χούφτ
- κόλιανδρο 3 κσ
Υλικά (για 4 άτομα): 300 γρ. ρύζι (τύπου καρολίνα ή γλασέ), 1 κύβος ζωμού λαχανικών, 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το ρύζι), αλάτι (για το ρύζι), 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το κρεμμύδι), 1,5 κ.γλ. κανονικό κάρυ (αν θέλω μπορώ να προσθέσω καυτερό κάρυ), 250 γρ. ανανά (1 μικρή κονσέρβα) κομμένος σε κύβους, 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες, 1 χούφτα κάσιους καβουρδισμένα (σε σιγανή φωτιά 3/9 για 60’ περίπου)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr