93
Υλικά
1 κιλό κρέας ζυγούρι
1 κοτόπουλο
1,1 /2 κρασοπότηρο χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι στακοβούτυρο
Ρύζι «Νυχάκι»
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ζυγούρι και το κοτόπουλο σε σιγανή φωτιά και συγχρόνως το ξαφρίζουμε το ζωμό, μέχρι να ψηθούνε
Τραβάμε τα κρέατα από το ζωμό και τα σουρώνουμε.
Αναλόγως με το πόσο πιλάφι θέλουμε να φτιάξουμε, μετράμε και το ζωμό που θα χρησιμοποιήσουμε, δηλαδή για 1
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net