Σπανακόρυζο

Καταχωρήθηκε στις 04/03/10

2 Ψήφοι Ψήφισε

Μόλις σοταριστεί και αυτό, προσθέτουμε τον άνιθο, τον πελτέ, 1 κούπα νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1/2 ώρα.Τρώγεται και κρύο και είναι εξ ίσου νόστιμο...Μια άλλη εκδοχή αυτού του φαγητού είναι να μην βάλουμε πελτέ, αλλά να το αφήσουμε με το λάδι του μόνο. Σε αυτή την περίπτωση στο τέλος προσθέτουμε μπόλικο χυμό λεμονιού...

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!