Το αγαπημένο μου καταπράσινο ριζότο με αβγό

Καταχωρήθηκε στις 17/03/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!