Το αγαπημένο ριζότο της Αργυρώς με παρμεζάνα και κρασί

Καταχωρήθηκε στις 17/03/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ Μερίδες 4 Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 25 λεπτά 600 γραμμ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σπασμένη σκ. σκόρδο ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.antenna.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!