94
Υλικά
- μαρούλι 6 φύλλα
- αντίδι 1 τμχ
- αβοκάντο 1 τμχ
- φράουλες 6 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 20 ml
- χυμός λεμονιού 10 ml
- μουστάρδα 5 ml
- μέλι 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- φέτα 100 γρ
- φιστίκι 4 κσ
Τις ζήλεψα! Ολόδροσες, τρυφερές, αρωματικές, με λαμπερό κόκκινο χρώμα, δεν μπόρεσα να τους αντισταθώ! Και αγόρασα αρκετές, περισσότερες από όσες μπορούσαμε να καταναλώσουμε. Οι φράουλες είναι το πιο λαχταριστό ανοιξιάτικο φρούτο κατά τη γνώμη μου παρόλο που κατηγορούνται (και όχι άδικα) για πολλά εγκλήματα τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα όχι μόνο διατροφικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr