Αντράκλα (γλυστρίδα)

Καταχωρήθηκε στις 13/08/09

13 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι γνωστή σε όλους μας νομίζω. Το θέμα είναι ότι τον χειμώνα δεν μπορούμε να την έχουμε φρέσκια, άρα τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Θα σας πω εγώ, έτσι ώστε να μπορούμε να νοστιμίζουμε και τις χειμωνιάτικες σαλάτες μας.Τα υλικά που χρεισημοποιούμε είναι τα εξείς:Αντράκλα (γλυστρίδα)4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ροδέλες για κάθε βάζολευκό ξύδιαλάτι μπόλικο για το νερό που θα την ζεματίσουμεΠάμε τώρα να την φτιάξουμε:Όταν μαζέψουμε ή αγοράσουμε την γλυστρίδα, επιτρέψτε μου να την λέω έτσι γιατί έτσι την ξέρω εγώ, την καθαρίζουμε και την πλένουμε καλά.Στην συνέχεια την ζεματάμε για ένα λεπτ

Διάβασε τη συνταγή στο https://asproylas.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!