108
Υλικά
- γλυστρίδα 1 μάτσο/α
- αγγούρι 2 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
Δροσιστική σαλάτα με γλιστρίδα ή αντράκλα ή τρέβλα αναλόγως πως την λένε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Ω, ναι, αυτό το ταπεινότατο αγριόχορτο που φυτρώνει και στο πιο παρατημένο οικόπεδο, μπορεί να μας δώσει μία τέλεια σαλάτα, υπερ-δροσερή, που στέκεται πανέμορφα ακόμα και στα τραπεζώματά μας! Αν δεν μας αρέσει το σκορδάκι, απλά το παραλείπουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com