84
Υλικά
Παλιότερα στα παραδοσιακά, μικρά εστιατόρια τα σέρβιραν λευκά, με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαϊντανό, μια απλή, νόστιμη και ελαφριά σαλάτα για να συνοδεύσει τους άλλους μεζέδες. Ήταν και ένα χορταστικό, οικογενειακό πιάτο για τις ημέρες της νηστείας.
Αυτή τη σαλάτα σας προτείνω κι εγώ, γνωστή ως Φασόλια Πιάζ.
Αυτή τη σαλάτα σας προτείνω κι εγώ, γνωστή ως Φασόλια Πιάζ.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com