γαλέτες κοτόπουλου με εστραγκόν και ντομάτες γεμιστές με ταμπούλε

Καταχωρήθηκε στις 21/08/12

2 Ψήφοι Ψήφισε

Οι συγκεκριμένες γαλέτες από στήθος κοτόπουλου θεωρούνται λάιτ και ψήνοντάς τες πρώτα στο φούρνο και μετά στο γκριλ για να πάρουν χρώμα, τείνουν να είναι κάπως στεγνές (οριακά). Αν τις προτιμάτε πιο αφράτες, κάντε τις 0.5 εκατ. παχύτερες και προσθέστε στο μίγμα του κιμά λίγο μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό ή γάλα (2/3 φλ. όταν είναι στυμμένο). Βάλτε επίσης full fat κρέμα γάλακτος, η ποσότητα που χρειάζεται είναι λίγη, έτσι κι αλλιώς. Αντίθετα με τον κιμά από μοσχαρίσιο κρέας, ο κιμάς από κοτόπουλο κολλάει στα χέρια καθώς πλάθεται, οπότε βολεύει να έχουμε τα χέρια μας κάπως βρεγμένα και για τις αποκολλήσεις από τα σχήματα (που βεβαίως δεν είναι υποχρεωτικά), η χρήση σπάτουλας.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!