by admin

γαλέτες κοτόπουλου με εστραγκόν και ντομάτες γεμιστές με ταμπούλε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι συγκεκριμένες γαλέτες από στήθος κοτόπουλου θεωρούνται λάιτ και ψήνοντάς τες πρώτα στο φούρνο και μετά στο γκριλ για να πάρουν χρώμα, τείνουν να είναι κάπως στεγνές (οριακά). Αν τις προτιμάτε πιο αφράτες, κάντε τις 0.5 εκατ. παχύτερες και προσθέστε στο μίγμα του κιμά λίγο μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό ή γάλα (2/3 φλ. όταν είναι στυμμένο). Βάλτε επίσης full fat κρέμα γάλακτος, η ποσότητα που χρειάζεται είναι λίγη, έτσι κι αλλιώς. Αντίθετα με τον κιμά από μοσχαρίσιο κρέας, ο κιμάς από κοτόπουλο κολλάει στα χέρια καθώς πλάθεται, οπότε βολεύει να έχουμε τα χέρια μας κάπως βρεγμένα και για τις αποκολλήσεις από τα σχήματα (που βεβαίως δεν είναι υποχρεωτικά), η χρήση σπάτουλας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com