197
Μια απλή συνταγή, γεμάτη όμως από μικρά μυστικά που την απογειώνουν... Η πατατοσαλάτα αλά Pandespani είναι αποτέλεσμα πειραματισμών επι 15ετία με επιρροές από Βενετία, Γαλλία και Μεσογειακή κουζίνα.
Φαντάζει πιο εύκολο να εντυπωσιάσει κανείς τους καλεσμένους με κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο ως ιδέα ή υλικά, αλλά εντέλει είναι πολύ πιο ουσιαστικό άν το καταφέρει με ένα πιάτο που θεωρείται τόσο κλασσικό και οικείο που ...δεν αναμένεται σε ένα τραπέζι.'Ετσι όμως φαίνεται το μεράκι, η γνώση, η τέχνη και η αυτοπεποίθηση ενός καλού μάγειρα, αξίες τις οποίες η συγκεκριμένη συνταγή υπηρετεί απόλυτα..
Φαντάζει πιο εύκολο να εντυπωσιάσει κανείς τους καλεσμένους με κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο ως ιδέα ή υλικά, αλλά εντέλει είναι πολύ πιο ουσιαστικό άν το καταφέρει με ένα πιάτο που θεωρείται τόσο κλασσικό και οικείο που ...δεν αναμένεται σε ένα τραπέζι.'Ετσι όμως φαίνεται το μεράκι, η γνώση, η τέχνη και η αυτοπεποίθηση ενός καλού μάγειρα, αξίες τις οποίες η συγκεκριμένη συνταγή υπηρετεί απόλυτα..
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com