99
Υλικά
- κεράσια 16 τμχ
- σέσκουλα 120 γρ
- κεράσια 16 τμχ
- ελιές 12 τμχ
- φέτα 100 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
Τίποτα δεν είναι καλύτερο το καλοκαίρι από τις σαλάτες που περιέχουν εποχικά φρούτα και λαχανικά συνδυάζοντας γλύκα, αψάδα, αλμύρα, φρεσκάδα, τραγανή υφή και εν γένει νοστιμάδα.Αυτή τη φορά έφτιαξα μια απλή σαλάτα με baby φύλλα σέσκουλων, φύλλα δυόσμου, γλυκά μαυροκέρασα, ελιές Καλαμών, φέτα και μια βινεγκρέτ σκόρδου με μπαλσάμικο, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com