Καταχωρήθηκε στις 30/05/12
Από τον chef Παναγιώτη Μενάρδο ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο παστής λακέρδας 30 γρ. καπαρόφυλλα σε άλμη 15 γρ. κρίταμο σε άλμη 15 γρ. κρίταμα φρέσκα 20 γρ. κοκκάρια (μικρά κρεμμυδάκια) 1 αντίδι...
Από τον chef Παναγιώτη Μενάρδο ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο παστής λακέρδας 30 γρ. καπαρόφυλλα σε άλμη 15 γρ. κρίταμο σε άλμη 15 γρ. κρίταμα φρέσκα 20 γρ. κοκκάρια (μικρά κρεμμυδάκια) 1 αντίδι...