87
Υλικά
- λάδι 3 κσ
- σησαμέλαιο 1 κσ
- λευκό ξύδι 0.33 φλ
- μηλόξιδο 0.33 φλ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- άσπρο πιπέρι 1 πρέζα/ες
- μπούκοβο 1 κσ
- λαχανάκια βρυξελών 700 γρ
- σέλερι 5 κλων
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- κόλιανδρο 1 φλ
Να και ένας ενδιαφέρων τρόπος να φτιάξετε και να παρουσιάσετε τα λαχανάκια Βρυξελλών. Πέρα από τις πλάκες, η σαλάτα που ακολουθεί αποδείχθηκε μία αποκάλυψη. Η πιπεράτη γεύση που δίνουν οι καυτερές πιπερίτσες είναι πραγματικά…αναζωογονητική και κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση με την ελαφρά στιφή (ή μήπως είναι πικρή; ) γεύση που έχουν τα ωμά φυλλαράκια των πανέμορφων αυτών μικρών λαχανικών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr